Vaellusloma Tirolissa, 3. päivä: lepoa ja laiskistelua

IMG_1283

Lauantaina parvekenäkymäni olivat muuttuneet radikaalisti. Ulkona satoi ja ukkosti. Täydellinen palautumispäivä! Edellisen päivän repimisen tuloksena jalkani olivat hyytelöä ja aivoni puuroa. Heräsin aamulla vain raahautuakseni alakertaan aamiaiselle, minkä jälkeen palasin takaisin huoneeseeni nukkumaan.

IMG_1320

IMG_1318

Myöhään iltapäivällä kampesin itseni uudelleen ylös ja suunnistin suoraan päivälliselle kehuttuun hotelli Ländenhofin ravintolaan. Valitsin pöydän ulkoterassilta, kun muut asiakkaat viihtyivät visusti sisätiloissa. Kuuntelin sateen ropinaa pressua vasten, ihailin maisemia ja ahmin lämmintä ruokaa kolmen päivän edestä. Tarjoilijalla oli Elviksen tukka ja elkeet, ja kun snapsi ei enää aterian päätteeksi maistunut minulle, sain sen tilalle tikkarin! Parasta. Ikinä.

Ravintolasta poistuttuani tein vielä pienen kävelyn tihkusateessa kylän ympäri. Sen jälkeen pystyinkin hyvillä mielin palaamaan peittojen alle odottamaan seuraavaa aamua ja voimieni palautumista.

IMG_1308

IMG_1299

IMG_1306

IMG_1287

IMG_1288

IMG_1296

IMG_1293

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s